Personlig utveckling

Själens Oas – Första mötet

Så, jag sitter alltså i min läshörna, det är mitt i natten och jag säger till min guide att nu får det faktiskt hända något. Jag vill vidare i min andliga utveckling!
Dagen därpå ser jag ett evenemang på Facebook. Det är en workshop i medial utveckling som hålls på ett ställe som kallas Själens Oas. Den ska äga rum två dagar senare.
Jag blir alldeles full i skratt och sänder genast en tacksam tanke till Universum och min guide som så snabbt hörsammat min önskan ♥

På onsdagskvällen kliver jag över tröskeln och möts av en blandad skara människor och kursledaren Jenny. Jag får ett varmt välkomnande och känner mig genast som hemma. Flera har varit här tidigare men några än nya, precis som jag. Vi är totalt åtta deltagare. Kvällens tema är ”Finn kraft i naturen”.

Vi börjar kvällen med en meditation där vi ska visualisera att vi rör oss i en skog. Om du är intresserad av min upplevelse så kan du läsa mina meditationsanteckningar HÄR.

Efter meditationen leder Jenny oss genom olika intuitionsövningar. Efter varje övning ska vi dela med oss av vår upplevelse och förnimmelser för gruppen. Jag får prestationsångest och börjar svettas direkt!

(Jag har haft otroliga problem med prestationsångest och har arbetat väldigt mycket med detta under de senaste tre åren, men den gör sig fortfarande påmind och kräver att jag ständigt håller den i schack).

Jag är helt utan erfarenhet när det kommer till ”uppstyrda” övningar för att träna min intuition och konceptet kändes läskigt och främmande för mig. De två första övningarna gick knackigt men det var ett härligt gäng och det kändes roligt att få utmana sig själv!

Därefter skulle vi dra änglakort åt varandra två och två. Märk min förvåning när jag (ursäkta mitt osvenska sätt) totalt briljerade denna övning! Efter några djupa andetag för att trycka undan ångesten så bara ”kom det till mig”. Jag har aldrig upplevt något liknande och blev helt tagen när personerna som jag la korten för bekräftade att sakerna jag berättade stämde mycket bra.

Your tribe
Förutom nyfunnet självförtroende gav kvällen en skön känsla av gemenskap. Jag har länge känt mig ensam i min andlighet och att möta ”helt vanliga människor” som delar min syn på livet var stort! Vi är alla andliga varelser, mediala och med en stark intuition och djupa insikter från många tidigare liv. Det är min övertygelse. Och att få samtala med andra som delar den övertygelsen var mycket värdefullt och gav mersmak.

Kvällen var definitivt ett viktigt steg i min andliga utveckling!

Med all min värme ♥
Sandra