Sandras Soulfulness

And so it begins

Hej och ♥ välkommen vackra du,

20170729_152924.jpgLång var vägen för att komma just hit. Jag har länge känt ett behov av att skriva, skapa, dela med mig och bygga en plattform… Och här sitter jag nu och skriver mitt första inlägg i en blogg om min andliga utveckling. Spännande värre!

Det som behövdes var tre veckors semester och ett utbrott på min guide. Tänk vad man får ta emot om man bara har modet att be om det!
En söndagsnatt på semestern, när huset var tyst och jag satt och läste om våra andliga guider i boken Själarnas resa så var det något som föll på plats inombords.

”Hörredu, nu får du faktiskt se till att det händer någonting. Jag är redo för nästa steg”, sa jag rätt ut i luften, riktat till min guide (som jag fram tills dess varken hade sett eller medvetet pratat direkt till). Visst har jag alltid varit nyfiken när det kommer till andlighet och jag bär på en stor dragning och nyfikenhet när det kommer till min egen förmåga. Men jag har aldrig känt att jag ”kan göra något utöver det normala”.

20170729_151226Genom samtal med min andliga coach Carolina har jag dock fått hintar om att jag är långt mer intuitiv och medial än vad jag själv ännu har upptäckt. De senaste månaderna har jag känt en längtan efter att utveckla dessa förmågor. Så jag bad om det!

Vad som hände sedan kan du läsa om HÄR.
Och vad det än så länge har resulterat i har du framför dig. Sandras andliga resa. En blogg om andlig utveckling där jag hoppas att du ska inse att medialitet och andlighet inte är några konstigheter, utan en helt naturlig del av ett balanserat och lyckligt liv!

Fortsättning följer ♥

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.