Sandras Soulfulness

Omedvetna energitjuvar

Jag började arbeta för en vecka sedan, men hela förra veckan var vi bara två stycken på kontoret. Idag drog det igång på riktigt och vi var nästan fulltaliga med nio härliga kollegor och lika många känsloenergier.
Jag har verkligen varvat ner och öppnat upp under semestern. Min medvetenhet och min känslighet har ökat ytterligare. Och idag när jag kom till jobbet var det som att gå in i en vägg!

Jag kom personligen med en lätt och harmonisk energi idag. Men så fort jag kom till jobbet upplevde jag att jag blev nedstämd, fick en lätt huvudvärk och hade svårt att fokusera på mina arbetsuppgifter. Jag kände så tydligt att det fanns sorg, orkeslöshet och ilska bland mina kollegor.

20170731_125640Jag kände mig väldigt trött och omotiverad under våren och när jag idag mötte mina kollegor igen så var insikten så tydlig; jag behöver lära mig att stänga mig för omgivningens negativa energier! Jag behöver lära mig vad som är mina egna känslor och vad jag tar in från andra. Mina kollegor är underbara, men idag blev jag helt dränerad i deras närvaro.

20170731_125728

 

 

 

 

Efter lunchen tog jag därför min kaffekopp och ett par hörlurar för att samla lite energi i solen. Dagens pepp-musik blev ”Ja må du leva” med Darin som jag har känt mycket starkt för den senaste veckan. Efter 15 minuters energipåfyllnad nere vid ån var jag redo att ta mig an eftermiddagen!

 
Första arbetsuppgiften under hösten får alltså bli att lära mig att samarbeta med mina kollegor utan att ge dem all min energi. Jag återkommer med uppdatering om hur det går.

Allt gott ♥
Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.