Sandras Soulfulness

Morgonmeditation

För tillfället befinner jag mig på ett hotellrum i Malmö. Hela helgen är jag utbildningsledare och ser till att våra nya instruktörer är redo att ta sig ann sitt nya jobb när kurs-terminen börjar i september. Det här är den roligaste och mest hektiska tiden på jobbåret och det gäller att hänga med!

En utbildningshelg innebär långa dagar med mycket ansvar och intryck, möten med många nya människor. Jag är ensam om att förbereda och leda en tvådagarsutbildning inom ledarskap. Det är fantastiskt roligt men också väldigt energikrävande.

I morse ringde väckarklockan 06.15. Väl medveten om att jag behöver leverera energi på topp under hela dagen börjar jag ladda redan i sängen. Med hjälp av en vägledd meditation från Youtube matar jag mig själv med positiva tankar och affirmationer om dagens uppgift för att försäkra mig om att allt ska gå vägen. Jag ber om hjälp och ser framför mig sådant som jag annars kan oroa mig för. Jag ber om att

  • det ska gå smidigt att komma in i utbildningslokalen.
  • alla deltagare ska vara på plats.
  • vår lunch ska levereras enligt plan.
  • jag ska komma ihåg allt jag vill förmedla och kunna göra detta på ett underhållande sätt.
  • jag ska ge instruktörerna en inspirerande och givande dag.
  • jag ska få den energi jag behöver för att orka leverera utan att dränera mig själv.

Och jag upplever verkligen att det hjälper! Jag möter dagen med en positiv härlig vibe, jag genomför första utbildningsdagen på ett tillfredsställande sätt och även om jag är trött så samlar jag snabbt ny kraft i ett soligt Malmö.

Ghandi

Önska mig nu en fortsatt lyckad utbildningshelg!

Namaste,
Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.