Sandras Soulfulness

Konsten att bibehålla balansen

Det var enklare att ta sig tid till meditation, eftertanke och fysiskt underhåll när lediga semesterdagar avlöste varandra. Arbetsbördan är orimlig för tillfället. Jag vet att det lugnar ner sig så fort augusti månad är över, men ändå. Jag kämpar lite. Det kommer inte av sig själv men jag har bestämt mig för att inte låta arbetet överväldiga mig och jag jobbar aktivt varje dag för att skapa en balans.

Är du uppmärksam på vad som ger och tar din energi? Fyller du på med energi genom att njuta av och uppskatta de små sakerna i vardagen? Jag tänker självsäkert säga att jag är riktigt bra på detta. Men jag har också tränat och tränat och tränat! Här är några av dagens härliga energibooster:

♥ Ett djupt andetag i den augusti-krispiga morgonluften på väg till jobbet
♥ En riktigt peppig låt på hög volym i bilen
♥ En lång och innerlig kram från min roomie på jobbet
♥ En lunchpromenad, hand i hand, med mannen jag älskar
♥ En egenblandad islatte när eftermiddagen började ta ut sin rätt
♥ En ljuvlig lekstund tillsammans med lilla C medan mannen lagade middag
♥ En fin och givande pratstund med hans ben inslingrade i mina
♥ En lugn löprunda medan jag njöt av att se solen gå ner
♥ En god kopp te framför datorn

Det är en konstform och det kommer inte av sig själv, men om du väl gör dig själv uppmärksam på guldkornen som du har i din vardag så kommer du aldrig få slut på tacksamhet.

Kärlek,
Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.