Sandras Soulfulness

Födelsedagsbarn

Idag har jag levt 27 år i det här jordelivet. Jag får nu inse att mina dagar som ”ungdom” är över. Tidigare har jag ändå känt att jag har kommit undan med att vara just ungdom i vissa sammanhang, men nu när jag är 27 år fyllda så nej, den tiden är över! 
Jag är dock fortfarande barnsligt förtjust i födelsedagar, speciellt när det kommer till att fira andra. Men jag älskar också min egna födelsedag som blir en underbar påminnelse om alla kärleksfulla människor som jag har omkring mig. Att bli ringd, smsad och uppvaktad på det sätt som jag har blivit idag är en riktigt kärleksbomb och energin och lyckan det ger mig är magisk. TACK alla vackra som ger så mycket till mig! ❤

Mest av alla ger min underbara livskamrat och själsfrände. Den kärleken han ger mig är obeskrivlig. Han känner mig enda in i själen och allt han gör, gör han utifrån ren kärlek. Idag har jag blivit uppvaktad från tidig morgon enda fram till sen kväll.

Morgonen började med mysfrukost framför öppna spisen då jag också fick lösa ett korsord som hänvisade mig till min present. Den finaste gåvan var utan tvekan den tid och möda som han lagt ner på att skapa korsordet!

Min present var ett besök på restaurangen Thörnströms kök, varifrån vi nu nyss är hemkomna. Han vet precis vad jag tycker om!!

Dagen har innehållit mat, kärlek, träning, mat, kärlek, Göteborgs kulturkalas, mat, kärlek och massa skratt. Och lite mer mat och kärlek! Helt en dag i min smak 😍

Du är min lycka!
Churros ❤
Soulie 👫
Mätt och nöjd efter en ljuvlig trerätters i gott sällskap.

Idag går jag och lägger mig med extra mycket tacksamhet i mitt 27-åriga hjärta. Tack livet för allt som jag får uppleva och njuta av. Jag är tacksam över att jag får ge och ta emot så mycket kärlek, att jag lever på en plats och i en tid som tillåter mig att må bra och känna lycka utan oro och rädsla som stör. Just idag är jag extra tacksam över att jag och min själsfrände bestämde oss för att göra den här resan och leva det här livet tillsammans. Jonas, du ger mig kraften och styrkan att leva det här livet fullt ut. TACK! 

Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.