Sandras Soulfulness

Heagårdens skafferi

Jag har spenderat dagen tillsammans med min älskade mamma och farmor som tog med mig på födelsedagslunch på Heagårdens skafferi. En stor lada mitt ute på landsbygden som är ombyggd till butiker, galleri och restaurang. Helt magisk miljö 💫 Vi avnjöt en fantastisk buffé på närodlade och ekologiska råvaror, därefter en god kopp te i trädgården utanför. Känner mig så ompysslad! 

Vilka härliga energier det var på den här platsen! Jag bara satt och njöt tillsammans med mitt trevliga sällskap.

Tack för en underbar dag ❤

Sandra 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.