Sandras Soulfulness

En ledig kväll

Igår genomförde jag mitt sista riktigt stora stressmoment på jobbet. Och luften gick ur mig lite. Jag har jobbat emot stressen hela månaden med mycket meditation och få ”måsten” efter arbetstid för att hålla nere stresshormonerna, men har ändå haft svårt att sova på nätterna. I natt har jag sovit som en prinsessa! 👑

Jag kom nyss hem ifrån jobbet och landade för ovanlighetens skull direkt i soffan. Tröttheten tar ut sin rätt och jag kämpar inte emot! Min galet effektiva sambo verkar dessutom ha energi för oss båda och röjer runt som en virvelvind i vårt hem med dammvippan i högsta hugg. Regnet smattrar mot taket i takt med en härlig musiklista. Tvättmaskinen, dammsugaren och diskmaskinen går på högvarv och livet känns ganska härligt.

Han är min kraft när energin tryter 💫
Och idag gör jag inte av med mer energi än absolut nödvändigt!

Nu ska jag samla ihop mig och göra ett försök till ett bidra i detta hushåll. Det står panerad torsk på matsedeln denna slappa kväll.

Ta hand om er och värdesätt era lata dagar.

Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.