Personlig utveckling

Akademin – Första utbildningshelgen

Nu har det börjat! Idag var jag på första utbildningstillfället för att bli andlig terapeut. Under två års tid träffas jag och mina ”klasskamrater” en gång i månaden för att fördjupa oss i olika ämnen inom andlighet tillsammans med vår fantastiska mentor Diana.

Det var fantastiskt roligt att få möta den grupp som jag ska utvecklas tillsammans med de kommande åren. Helgen bjöd på en första inblick in i numerologins värld. För en logisk hjärna som min så var det ett enkelt koncept att greppa, det blir desto mer komplicerat när räknandet ska kombineras med planeter, tarot och chakran. Mycket information, men riktigt roligt!

Enligt numerologin kan vår livsväg och våra egenskaper härledas till vårt födelsedatum. Utifrån olika beräkningar baserade på det datum vi är födda kan vi tilldelas olika personlighetsdrag och få en djupare förståelse för vårt handlande. Detta var något helt nytt för mig och jag ser fram emot att den kommande månaden utforska detta ytterligare!

Har du några tankar eller erfarenheter av att arbeta med numerologi?

Startkit till alla kursdeltagare 🙏 Bild lånad av Diana Wahlborg
Själens Oas Bild lånad av Diana Wahlborg

Mycket spännande väntar 💫

Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.