Personlig utveckling

Vad händer när vi dör?

Bild1

Häromdagen hade jag ett jättefint samtal med en vän som just förlorat sin mamma. De stod varandra mycket nära och min vän har varit förtvivlad över att ha förlorat sin mamma.

Min vän sa till mig ”Jag känner att hon är omkring mig och vissa saker som har hänt har jag helt enkelt ingen annan förklaring på än att hon ger mig ett tecken”. Jag svarade henne att självklart är hennes mamma med henne och jag är övertygad om att hon ständigt får små kärleksfulla hälsningar.

Så vad händer egentligen efter att vår själ lämnar kroppen här på jorden? Jag hittade precis de här klippen på Youtube av Lisa Williams som är ett härligt medium från England. Om du är nyfiken så rekommenderar jag dig varmt att ta 20 minuter och höra vad hon har att säga om saken.

The Journey to the Spirit World pt. 1

The Journey to the Spirit World pt. 2

Hur ser du själv på din själs fortsatta resa efter att den lämnat jorden?

Varma hälsningar,
Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.