Personlig utveckling

Jag skapar själv mitt liv och mina erfarenheter 

De senaste veckorna har jag vid återkommande meditationstillfällen befunnit mig på en ljunghed eller fått budskap med ljungblomman inblandad. Enligt Solöga kommer ljungblomman med budskapet:

Du skapar själv ditt liv och dina erfarenheter. Jag skapar själv mitt liv och mina erfarenheter. Jag är nöjd med mitt liv. Jag är nöjd med mina relationer. Jag är nöjd med de erfarenheter jag har gjort. Jag har lärt mig.

Hur vackert är inte det budskapet?! 💫

Idag var jag och Jonas ute i Sandsjöbackas naturreservat. Promenaden bjöd ljuvligt doftande skog och backig terräng, men framförallt en magisk paus på en sten mitt i reservatets ljunghed.
Och jag kände det. Jag kände det i hela kroppen. Jag är nöjd. Mitt liv. Mina relationer. Min vardag. Mina val. Min kropp. Min utveckling. Mina erfarenheter. Mina prestationer. Jag är nöjd! Jag är lycklig och jag är tillräckligt.

IMG-20170903-WA0001

Jag är vanligtvis min hårdaste kritiker och alltid den första att peka ut brister i varje prestation. Detta personlighetsdrag är både min styrka och min akilleshäl. Min beslutsamhet och disciplin har gett mig allt jag önskat i det här livet, men det hindrar mig också från att njuta av min tillvaro fullt ut eftersom jag alltid vill ”mer”, ”större” och ”bättre”.

Jag har arbetat aktivt med min prestationsångest under cirka tre år nu. Förut var min ångest så stark att den påverkade mig fysiskt och fick mig att alltid eftersträva perfektion. Om du har känt mig länge är chansen stor att jag brukade ljuga för dig. Små vita lögner för att verkligheten inte var god nog, för att jag inte var bra nog.

En dag fick jag nog och bestämde mig för att bli en mer ärlig och närvarande människa, det var de två sakerna som jag ville uppnå. Jag gick till en terapeut och sedan en hypnotisör. Hos hypnotisören blev jag hjälpt, på riktigt! Någonting hände i mig och mina murar rasade. Tre månader senare förändrades hela mitt liv från ena dagen till den andra. Jag lämnade min dåvarande relation, bytte jobb och flyttade. Därefter har det bara rullat på. Jag följer min livsväg och jobbar inte i motstånd längre.

Jag är långt ifrån färdig med min utveckling i det här livet men nu ser jag mig själv i spegeln och älskar hela mig. Jag sitter på en sten på en blåsig ljunghed och känner så mycket kärlek till livet att det inte får plats i min fysiska kropp.

Jag är så jävla grym och livet är fantastiskt! Och vet du vad? Det är du också ❤

Official notification that you are awesome

Med oändlig och gränslös kärlek,

Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.