Personlig utveckling

Numerologi – Födelsetal/livsväg

Så här skriver Anna Southgate om födelsetalets betydelse:

Ditt födelsetal berättar varför du har kommit till den här världen – vad det är du ska utforska och lära dig, med andra ord din livsväg. Livsvägen handlar om din själ och det som motiverar dig. Födelsetalet är den underliggande kraften för allt du gör, även om du inte är medveten om det. Det berättar också om dina medfödda talanger och begåvningar.
– Numerologi: En praktisk guide till en mycket gammal lära

Du räknar ut ditt födelsetal genom att addera dagen, månaden och året då du är född. Tal som är större än 9 reduceras alltid till ett ental, med undantag för ”mästertalen” 11, 22, 33 & 44.

Jag är född den 17 augusti 1990 vilket ger mig födelsetalet och livsväg 8.
1+9+9+0+0+8+1+7 = 35 ⇒ 3+5 = 8

Relaterad bild

Min livsväg 8 talar om för mig att jag är en person som mår bra av andlig och ekonomisk frihet. Talet 8 står för viljekraft, individualitet, intensitet, djup, lärdom och karmiska plikter. Åttor är ofta väldigt viljestarka och målinriktade, något som stämmer in väldigt bra på mig (har du läst mitt inlägg om min prestationsångest?). Vi åttor är också mycket duktiga på allt som har med administration att göra och åttor kallas ofta för just Administratörer. Jag i ett nötskal! De sägs vara födda till att leda och arbeta bra i grupp, särskilt om de får bestämma. Det kan jag definitivt skriva under på! 

Även om jag är osäker på om jag verkligen tror på numerologin så måste jag säga att jag kan identifiera mig i MYCKET stor utsträckning med de personlighetsdrag som tillskrivs personer med födelsetal 8. Kanske behöver det inte vara mer komplicerat än så?

Studierna fortsätter,
Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.