Sandras Soulfulness

Rise and shine

Det senaste halvåret har jag kortat ner min morgonrutin till förmån för lite mer sömn på morgonen. Jag har varit låg på energi och därför sovit länge, snabbt gjort mig i ordning och sedan ätit frukost på jobbet.

Idag vaknade jag tidigt när grabbarna kom och sa hej då innan de åkte mot förskolan. Jag hade kunnat somna om ännu en timma men valde att börja dagen. Jag låg kvar och väckte kroppen med en guidad morgonmeditation för att sätta en positiv känsla på dagen. Sedan på med en soft spellista och en härlig dusch.

I morgonrocken och med tända ljus har jag nu ätit samtidigt som jag dragit tre numerologi-kort för att få lite guidning inför veckan.


Mitt nuläge: Nr 13, Effort – Det krävs en liten extra ansträngning för att ta sig igenom veckans utmaningar. Ta ita genvägar utan samla dina inre och yttre tillgångar för att göra ett ordentligt jobb.

Action: Nr 11, Individuality – Dags att vara sann mot mig själv och omfamna min individualitet. ”En cirkel kan omöjligt ta sig igenom en fyrkantig öppna, skapa istället ett runt hål”. Om jag är sann mot mig själv och står i min kraft så kommer jag att må bättre och nå mina mål.

Outcome: Nr 27, Spiritual relationship – Nu är tiden för en betydande, andlig relation att formas. Det kan vara en vänskap eller en relation i form av ett mentorskap som hjälper mig att fördjupa min förståelse för med Universum.

Det ser ut att bli en spännande vecka 😍 Med tanke på att jag imorgon ska påbörja kursen ”Be your essence” på Själens Oas så är det inte omöjligt med en ny bekantskap eller två.

Jag önskar dig en härlig vecka full med kärlek och utveckling ❤

Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.