Sandras Soulfulness

Soulsisters

Jag har haft en superhärlig kväll tillsammans med mitt lyckopiller och soulsister 👭 På vägen hem skickade jag ett spontant sms med erbjudande om en kvällsfika och några minuter senare knackade hon på min dörr 💗 Visst är det underbart med oplanerade catch ups??

Jag värdesätter verkligen de vänner som jag kan ha riktiga, meningsfulla samtal med. Om livet. Döden. Kärlek. Utveckling. Känslor. Utmaningarna. Glädjen. Sorgen. Allt det som betyder något på riktigt. Speciellt när dessa samtal äger rum en helt vanlig, regnig onsdagskväll 🔥

En vacker gåva från en vacker vän! Tack för födelsedagspresenten 🎁

Våra samtal utmanar mig och ger mig alltid nya perspektiv! Du är verkligen en ängel på jorden 😇

Vilka av dina vänner fyller ditt liv med värme och kärlek?

Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.