Personlig utveckling

…when the mind is still

Huden känns tunn och hjärtat och hjärnan slåss om min uppmärksamhet. Jag är trött och tiden räcker inte till för mig att återhämta mig. Jag har gått in i min personliga och andliga utveckling till 110% och vill inget hellre än att ligga på soffan och tänka, promenera i skogen, läsa böcker samtidigt som jag dricker litervis med te, lägga kort, ha djupa samtal, skriva och meditera. Men samtidigt pågår mitt ”vanliga” liv som kräver min tid och energi. 24 timmar per dygn är helt enkelt inte tillräckligt!

Jag är så splittrad i tanken och får aldrig tid att tänka klart mina tankar. Jag matar hjärnan med information men ger den inte tid att reflektera för att värdera och sortera alla nya intryck. Det gör mig stressad. Och trött. Någon som känner igen sig?!

When the mind is still
Favorit i repris

Idag var andra tillfället av Be Your Essence och kvällen avslutades med en meditation där vi skulle ta oss in till ”Dream state”, ett tillstånd där vi tillät oss själva att drömma fritt om hur vi önskade att vårt liv skulle se ut. Det jag såg framför mig var TID! Jag har under flera år haft en vag önskan om att ha möjligheten att skapa och styra mitt eget liv, att själv vara ägare över min tid. Jag vill jobba för mig själv och på mina egna villkor. Det spelar ingen roll om jag arbetar 20 eller 60 timmar i veckan, så länge jag tycker att det jag gör är viktigt och jag själv kan välja vart, när och hur jag arbetar.

Sedan jag påbörjade min utbildning vet jag också VAD jag ska arbeta med. Min uppgift i det här livet är att vägleda andra själar, att ge dem verktygen att leva ett mer harmoniskt och balanserat liv. Exakt hur det ska gå till återkommer jag med haha!

Tills vidare springer jag på och tar stunder av stillhet så ofta jag kan samtidigt som jag försöker acceptera att min familj, mitt jobb och mina vänner inte kommer att stå stilla för att vänta in mig. Dags att omprioritera!

Med värme,
Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.