Sandras Soulfulness

Valet är alltid ditt!

Häromdagen skrev jag om hur trött och ”överhettad” jag kände mig. Jag ojade mig över detta ett tag (och lät det ta ännu mer av min energi) och sedan tog jag tag i saken. Igår frågade jag min underbara chef om jag kunde ta ut några komptimmar och få en ledig fredag. Och här ligger jag nu på soffan efter en härlig sovmorgon och god frukost, dricker en kopp te och läser Dianas nysläppta bok. Svårare än så var det inte! 

Snart i en bokhandel när dig ☝

Valet är alltid ditt! Jag valde att gnälla ett tag och tog sedan saken i egna händer för att se till att jag fick  den tid till återhämtning som jag känner att jag behöver. Universums möjligheter är oändliga, du har ALLTID möjligheten att förändra din situation. Vad skulle du ändra på idag om du fick drömma fritt, stort som smått? 

Önskar dig din mest idealiska dag ♥

Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.