Personlig utveckling

En stund av frustration

I ärlighetens namn så känner jag mig lite… fast för tillfället. Jag jobbar på att låta min tillit leda mig dit jag ska, men allvarligt talat, just nu känns det inte som om jag är mer medial än en potatis. Jag mediterar och försöker att känna in, men INGET!! Jag har testat så många olika guidade meditationer.  ”Möt ditt sanna jag.” ”Kommunicera med din guide och vägledare.” ”Känn in ditt nästa steg.” ”Höj din medvetenhet och frekvens.” Jag får varken till mig eller upplever något speciellt!

Jag försöker att tänka att det fungerar varesig jag är medveten om det eller ej, men just nu blir jag mest matt. Jag vill ju vara medveten om min kommunikation med andra dimensioner/vägledare etc för att kunna nyttja det i min vardag. Så just nu är jag frustrerad och omotiverad! Det känns tråkigt att meditera och det känns meningslöst att försöka lägga kort eller göra andra intutionsövningar för inget ger ännu tydliga resultat ändå.

Så jag lägger ner ett tag, väntar in nästa utbildningshelg tillsammans med Akademin och hoppas på ny motivation att jobba vidare.

God natt 🌟

Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.