Sandras Soulfulness

New look

Det var ett halvår sedan jag sist var hos frisören, så när jag äntligen bokade in en tid hos Paulina så var det långt över tiden 😅 Det var underbart att bli av med mina slitna lockar!! 

Vi hade ett härligt samtal om min pågående utbildning till andlig terapeut. Än så länge har jag endast blivit bemött av nyfikenhet och intresse när jag har berättat om min medialitet. Det motiverar mig att fortsätta dela min utveckling med alla runt omkring mig. För allvarligt talat, vad är mest intressant att prata om; sommarvädret som aldrig ville infinna sig eller budskap från dina nära och kära som har gått över till andra sidan?? 

Nu är det MIN tur att leka frisör och klippa Jonas. Önska honom lycka till 😂

Sandra 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.