Sandras Soulfulness

Älskade Berit & Elvy

Lördagsmorgon och vegobrunch på berit & Elvy tillsammans med Anna och lilla Willy 😍

Ibland kan jag tacka nej till saker bara för att jag inte vill planera in för mycket på en och samma dag/helg/vecka. Förstå mig rätt, man behöver göra ”ingenting” också, men uteslut inte att aktiviteter också kan ge mer energi än att spendera en förmiddag hemma i soffan. Det är inte alltid den rätta vägen att ”vila sig i form”. De här två solstrålarna gav mig i alla fall tonvis med energi ☉

Nu är det dags för mig att åka och möta alla mina goa barn och hålla helgens gymnastikklasser. 

Vad gör du som ger dig energi idag? 💫

Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.