Personlig utveckling

Abundance

”Överflöd”

Jag är nyss hemkommen från Be Your Essence, session 5.
Under kvällens meditation fick jag till mig att jag står inför ett karmiskt avslut, gamla mönster som ska brytas som i sin tur ska leda till att något omvärderas. Budskapet kändes spännande och när jag kom hem satte jag mig med mina kort. Jag ville dra kort för att se inom vilket område jag ska genomföra denna förändring och omvädering.

20171017_232816

Svaret blev nr. 88 Abundance – Överflöd. Sammanfattningen av kortet lyder

You are encouraged to adopt an attitude of abundance. Share what you can with others, because there´s enough for everyone. Be grateful for what you already have, and know there is plenty more to come. When you believe that the Universe is abundant, you can make your dreams come ture.

Så min uppgift den närmaste tiden blir att leva med tilltro till Universums överflöd och att verkligen lita till att jag får allt jag behöver.

Abundance

Så länge jag följer min livsväg och lyssnar till Universum så ska jag inte sakna någonting! Inga drömmar är för stora, inga mål ouppnåeliga. Jag ska lyssna på mitt hjärta för att sätta höga mål och drömma stort. Framtiden känns spännande och ljus!

Sandra ♥

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.