Sandras Soulfulness

Motorvägen eller grusvägen?

Idag blev jag bjuden på middag utan en av mina absoluta guldklimpar 💎

God mat och härliga samtal om att man inte ska tvinga sig själv att stanna i en situation som påverkar än negativt. Det finns alltid en annan plats, ett annat jobb, en annan partner eller ett annat hem. 

Jag är ett levande exempel ✋ Jag är långt ifrån en förebild i att alltid ha gjort det på bästa sätt, men jag har flera gånger vänt upp och ner på min tillvaro, lämnat allt som jag trott har varit min framtid och skapat mig ett nytt liv. Ett lyckligare liv! Och varje gång jag har gjort det så har jag kommit liiite längre, lärt mig lite mer och självklart också, gjort nya misstag. Men då har jag gjort om, gjort rätt och förflyttat mig ytterligare ett steg framåt. Och vet du vad? Det är precis så det är att leva! 

Misstag är aldrig ett misslyckande! Hur snett du än trampar så kan du aldrig gå fel. Du kan alltid leta dig tillbaka och fortsätta på den väg du är ämnad att gå. Om du lyssnar på din intuition, din inte röst, kommer du dit fortare. Om du INTE lyssnar tar det lite längre tid och till slut kanske Universum tvingas ingripa med så tydliga tecken att du inte kan blunda för att du är på fel spår. Ingenting är slump, men du har alltid ett val. Långa vägen eller korta vägen. 

Vilken väg tar du, motorvägen eller den lilla snirkliga grusvägen genom skogen? 
Sweet dreams 💭

Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.