Personlig utveckling

Ta ett avgörande beslut och gå till handling

Efter två veckors uppehåll samlades vi igen för en kväll med Be Your Essence. Det har varit skönt med ett break, men det var urhärligt att träffa alla igen!

Det har också gått två veckor sedan senaste Akademin och nästan tre veckor sedan jag skrev ett inlägg. Jag blev lite överhettad ett tag… Jag har stängt av, läst en ”vanlig” deckare och låtit livet ha sin gång. Under senaste Akademi-helgen fick jag om och om och om igen till mig att jag ska balansera mitt hjärtchakra, ägna mig åt självkärlek. ”Älska och ta hand om dig själv med samma kärlek och omsorg som du gör andra”. Och det är vad jag har försökt att göra. Älska mig själv som jag älskar min familj, som jag älskar J. Lättare sagt en gjort, men jag jobbar på det…

Self-Love-Quotes-25

Det är mycket på gång nu, förändring på ingång. Jag känner det i hela kroppen och får ständigt tecken och bekräftelser till mig. Jag har blivit tillsagd att vara redo, att tacka jag. Idag på B Y E fick jag budskapet ”Recognition & Reward” som tyder på att fysiska och materiella förändringar snart kommer att ske. Jag kan med andra ord förvänta mig någon form av erbjudande, erkännande eller belöning.  Spännande!

Under kvällens meditation fick jag budskapet ”Ta ett avgörande beslut och gå till handling”. Jag vet vad det betyder, men jag har varit lite rädd. Det är dags för mig att börja använda min andlighet och kanske är ett första steg att offentliggöra den här lilla bloggen? Jag känner att jag snart är redo!

Uppdatering kommer så fort pusselbitarna faller på plats ♥

Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.