Sandras Soulfulness

Morgonstund

Det är måndag men jag vaknar utan väckarklocka. Sovmorgon! Jag känner mig trött, kollar på klockan, 08.15. Blundar och lägger mig på kudden igen. Vaknar, 08.32. Jag kollar ut genom sovrumsfönstret och möts av molnfri himmel och en strålande morgonsol i rosa soluppgångsskimmer. Jag känner mig fortfarande trött men längtan efter solen och den krispiga morgonluften är starkare! ❄

Upp ur sängen och på med varma vinterkläder. Dunjacka, överdragsbyxor, mössa, vantar och halsduk. Hörlurar och morgonlugn musik i öronen 🎶 Djupa andetag och hjärtat jublar! Det finns få saker som får mig att känna mig så balanserad och harmonisk som att vistas i naturen, speciellt när vädret visar sig från sin bästa sida. Det ger mig så otroligt mycket energi!! 😍

Möjligheten att kunna välja att ta en morgonpromenad innan jag behöver samla ihop mig och åka till jobbet är riktig livskvalitet för mig. Att inte stressa iväg utan att långsamt kunna fylla på med energi för att fysiskt och mentalt vara redo att möta dagens utmaningar. Tyvärr har jag ett arbete som sällan tillåter detta och det är en av dem mycket få saker som jag ser som en nackdel med mitt jobb.

Jag mår bra av friheten att kunna styra min egen tid. Vad mår du bra av? Lever du som jag under förutsättningar som du vet begränsar ditt välmående eller kan du fullt ut välja det som får dig att må bra? Om svaret är ja, heja dig! Om svaret är nej, vilken liten förändring kan du göra idag för att förbättra ditt mående?

Vacker måndag ♥️

Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.