Sandras Soulfulness

Utbildningshelg – Tarot

Hemma i mysfåtöljen efter två intensiva dagar tillsammans med Akademin, tarot på schemat. För drygt tre år sedan så var det via tarot som jag själv började experimentera med min medialitet. I en liten ”alternativbutik” inhandlade jag en tarotlek som ärligt talat mest har samlat damm i min bokhylla. Men jag har tidigt känt en dragning och nyfikenhet till tarotkonsten och även misstänkt att jag har en naturlig fallenhet för att lägga kort. Min misstanke har under helgen visat sig vara sann!

Akademin helg 4 tarot (2)
Bild från Diana Wahlborg

Jag börjar sakta men säkert smälta insikten att jag är väldigt medial. Att kunna hänga upp informationen som jag får till mig och delge den genom kort som den andra personen drar underlättar processen för mig. Under helgen har jag häpnat över det flöde av information som strömmar genom mig. Det är en mäktig känsla!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Jag ser fram emot och är ivrig att fortsätta experimentera och utveckla detta nya område!

Imorgon åker jag och familjen till Danmark för en veckas avkoppling och firande av mammas 50-årsdag. Sju dagar att bara rå om mig själv, njuta av min familj och landa i mina energier, fylla på kontot. Uppdateringar utlovas!

Trevlig kväll,

Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.