Sandras Soulfulness

Family vacay

I en säng, i ett hus, i Danmark. Jag har en hel veckan framför mig med inget annat än sovmornar, god mat, bad i husets inomhuspool och massa skratt tillsammans med min familj.

Min familj ♥ Från att vi åkte hemifrån tidigt i morse har dagen varit fylld med hjärtliga skratt och värme. Du vet när man skrattar så mycket att tårarna sprutar och man knappt får luft? Så har dagen varit! Under båtresan mellan Sverige och Danmark spelade vi kort tillsammans och skrattade och fjantade oss så mycket att övriga passagerare gav oss blickar, haha. När vi alla går in i den energin så kan vi verkligen framkalla de mest förlösande och härliga skratt. Väl framme i huset spenderade vi eftermiddagen tillsammans i poolen där vi lekte, busade och skrattade hysteriskt i timmar.

Jag är 27 år, min lillasyster 25 och mina båda föräldrar i 50-års åldern. Men barnasinnet finns kvar! Och jag är så tacksam! Tacksam över att det alltid har varit en självklarhet för oss att spendera tid tillsammans. Tacksam att vi har så roligt ihop. Tacksam att jag nu kan föra detta vidare till min egen familj.

20171127_192110
Bild på mina föräldrar från dagens spelkväll!

Nu ska jag läsa en bok, sova gott och kanske börja morgondagen med ett dopp i poolen. Runt lunch kommer fina mormor och farmor hit för att spendera ett par dagar tillsammans med oss. På kvällen kommer mammas barndomsvän och hennes dotter. The more, the marrier!

Sandra ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.