Sandras Soulfulness

Att lyssna inåt 

Nu är vi snart hemma igen. Underbart! Veckan har varit helt ljuvlig och framförallt lugn. Åh, vad jag behövde det! En vecka långt hemifrån för att ”tvinga” mig själv att lyssna inåt. Under semestern har det verkligen varit helt omöjligt att inte se tecknen och höra min inre röst 💎

Lyssnar du inåt? Eller söker du yttre bekräftelse? Jag är hopplös på att vända mig utåt när jag vill ha svar! Och oftast får jag då en påminnelse om att istället lyssna inåt eftersom jag själv vet vad som är rätt. Därför har jag fallit pladask för tarotkorten! 🀄 De ger mig ett oslagbart verktyg som hjälper mig och bekräftar min egen intuition. Priceless 😍

Och den här veckan har som sagt verkligen gett mig svar! Mycket med hjälp av möjligheten att reflektera, men också genom samtal med min familj och framförallt min underbara man 💖 

Dagen lunch på ett kafé i Grenå i väntan på färjan tillbaka till Sverige. Efterlängtad ensamtid efter några dagar i tätt sällskap med övriga familjen 👪

Det är så mycket förändring på gång just nu och jag längtar eftet att få dela med mig. Snart! 

Vad går du och funderar på just nu? Och vet du egentligen redan svaret även om du inte vågar lita på din egna, inre röst? 🌟

Med all min värmen,

Sandra ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.