Sandras Soulfulness

Förkylningshälsning

Det är lördag. Jag är ledig, förkyld, trött och orkeslös.
Jag har med andra ord inga större åtaganden planerade för dagen mer än återhämtning. Imorgon ska jag åka ner till Malmö för att hålla i en rekryteringsträff för nya instruktörer. Om förkylningen tillåter vill säga…

Veckan hemma efter semestern har rullat på i en rasande fart. Både jag och Jonas har varit trötta och känt av den annalkande sjukdomen; ont i kroppen, halsont, huvudvärk och allmänt lågmälda. Igår bröt det ut ordentligt för oss båda två.

Jag hade en förhoppning om att lägga lite tid på att uppdatera och utveckla bloggen under helgen, men kreativiteten uteblir. Hjärnan känns mosig och tankarna går inte enda fram. Det får bli mer te och en film i soffan istället. Jag hoppas på ett mer inspirerande inlägg inom kort!

Önskar dig en härlig helg,
Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.