Personlig utveckling

Ett litet steg för dig? Ett STORT steg för mig!

Det är min uppfattning att vi alla kommer till det här jordelivet med en uppsättning ”läxor” eller ”karma” som vi är här för att utveckla och lära oss av. Min stora, feta läxa det här livet är OTILLRÄCKLIGHET. Någon som känner igen sig?

Never good enough. Måste alltid överprestera för att bevisa att jag ”visst duger”. Tänker på alla andras behov före mina egna. Ställer alltid upp. Hjälper alltid till. Svårt att sätta gränser. Story of my life!

not good enough
Min föreställning

Med det sagt, det blev inget Malmö för mig idag. Jag är verkligen jätteförkyld med feber, halsont och bomtät näsa. Så igår fick jag ringa min arbetskamrat och säga att jag inte kan ta rekryteringsträffen idag. DÖDEN om man lider av otillräcklighetssyndrom. Jag hade ont i magen över att behöva ”göra någon besviken”, ”inte sköta mitt jobb” och värst av allt, behöva ”störa någon annan med mina problem”.

I min logiska hjärna låter det här helt sjukt! Men jag kan inte hjälpa det. Det är karmiskt, hela mitt väsen mår dåligt av det. Och jag är så glad över att jag gjorde det!! För det är ju egentligen helt rimligt, är man sjuk ska man inte jobba. Punkt. Och jag behöver sätta den här typen av gränser för att jag ska hålla, inte gå in i väggen och också för att lära mig min läxa. Och utvecklas!

Det kanske låter tokigt för dig, men för mig är varje sådan här gränssättning ett stort steg. Så idag sitter jag invirad i filtar och dricker te samtidigt som jag både tycker väldigt synd om mig själv och är mycket stolt över att jag sjukanmälde mig istället för att ta två tabletter, preppa med nässpray och ”kötta på”. Heja mig!

Vet du vad du är här för att arbeta med? Vilka situationer eller känslor försöker du ständigt att undvika till varje pris? Där har du svaret!

good enough
Sanningen!

Krassliga men varma hälsningar ♥
Sandra 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.