Sandras Soulfulness

Jag är offentlig, typ…

Ja, då har jag faktiskt lagt upp bloggen för allmän åskådning! Fram tills igår var Jonas min enda läsare, men nu tog jag steget och öppnade upp portarna för andra besökare. Så varmt välkommen! ♥

Det hela började med ett litet experiment där jag lade ut en intresseanmälan för en tarot-läggning i en andlig grupp på Facebook. Jag kände att jag ville hitta personer att öva på som jag inte har någon egen koppling till. Intresset blev ENORMT! På drygt 12 timmar fick jag över 300 kommentarer från medlemmarna i gruppen. Fantastiskt!! Den fina responsen gav mig lite självförtroende och när jag annonserade vilka tre personer som skulle få en läggning passade jag också på att lägga till länken till min sidan.

Facebook-inlägg

Och när jag ändå var igång så tänkte jag att ”ja, varför inte smyga in länken på min egen Facebooksida också”… Så nu är ni några som har hittat hit! Kanske känner du mig, kanske gör du det inte. Oavsett så hoppas jag att du ska vilja komma tillbaka. Och lämna gärna en kommentar, ställ frågor och kom med input. Min förhoppning är att sidan i framtiden ska bli en plattform och ett forum där vi kan hjälpa varandra att utvecklas ♥

Nu ska jag med glädje ta tag i utmaningen att lägga årsstjärnor för de tre härliga som jag lottade fram!

Kärlek ♥
Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.