Sandras Soulfulness

Ännu en sjukdag

Jag var uppe med väckarklockan i morse och redo att åka till jobbet, men fick vända tillbaka till sängen igen. Jonas är också hemma och vi får snällt acceptera ännu en dag i sjukstugan. J*kla förkylnings-influens-tråk!

Igår kväll började jag på allvar arbeta med en affärsplan för att starta upp mitt företag som har legat i startgroparna under ganska lång tid nu. Jag har en miljon idéer och behöver jobba för att koka ner det hela till en konkret affärsplan som jag kan börja arbeta utifrån. Inte speciellt enkelt…

20171212_132619

Dagens (om än något förkylningsmosiga) tankeverkstad har varit inriktad på något så grundläggande som mitt företagsnamn. Med lite support från Jonas och min syster har jag vridit och vänt på olika möjliga alternativ för att slutligen hitta en namn som kändes riktigt bra. Jag lät det sjunka in och frågade sedan änglakorten om jag har hittat mitt blivande företagsnamn och fick ett glasklart svar:

20171212_150533.jpg

Skönt att inte behöva lägga massa tid på att tolka in ett svar i alla fall haha! Jag frågade sedan hur jag ska ta mig vidare i processen för att hitta ett lämpligt namn och drog då kortet:

20171212_150544

Thank you Universe. Jag ska försöka att sansa mig, stanna upp och lyssna in ♥ Med den påminnelsen tänker jag nu ta mig några minuter och sätta mig ner och meditera. Jag har ännu inte kommit så långt att jag känner mig bekväm att meditera utan vägledning, utan vill gärna lyssna till någon som guidar mig till avslappning. Jag har hittat ett spår av Sophie Påhlsson som jag tycker fungerar relativt bra:

https://open.spotify.com/embed/track/4ZYlD6vAnYLzPBzzsCRaNi

Kan du ge några andra tips på bra meditationer som du brukar använda dig av? ♥

Allt gott,
Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.