Sandras Soulfulness

Julstämning

Hej,

Mår du bra? Har du haft en fin helg? ♥
Min har varit riktigt härlig. Vi kämpar fortfarande på med sviterna efter influensaveckan men det går åt rätt håll. Lille C har varit lite febrig i helgen, jag och Jonas har varit trötta och näsor fortsätter att rinna. Jag känner att jag går in lite i offerrollen och tycker synd om mig själv. Önskar att jag hade mer energi och lyckades uträtta mer… Jag vet att jag borde vara snäll mot mig själv och istället njuta av att ligga på en lägre växel. Men det är svårt!

Hur som helst så har vi lyckats skapa härlig julstämning här hemma under helgen. Jag ÄLSKAR vårt hem. Jag mår så gott i den varma och kärleksfulla energi som vi skapar här tillsammans. Hemma är bäst!

Igår var vi inne i Haga och valde ut en gran av svärfar som arbetar hårt med julgransförsäljning enda fram till ”dopparedan”. Väl hemma blev det pepparkaksbak. C tyckte att det var roligt i tio minuter, jag och Jonas höll humöret uppe i säkert en kvart och sedan vill vi bara bli klara haha. Jag tackade högre makter att vi insett våra begränsningar och inhandlat färdig pepparkaksdeg.

Idag har vi pyntat vår fantastiska gran! Uppvuxen på landet har jag aldrig tidigare köpt en, utan vi har alltid huggit vår egna i skogen. Annat blev det i år! Och jag måste säga att min pedantiska sida är vansinnigt nöjd med detta toksymmetriska träd som ser ut att vara plockat ur en amerikansk reklamfamilj för ”the perceft x-mas” haha.

Under eftermiddagen lyckades jag till och med ta mig ut för att inhandla de sista julklapparna. Så nu får julen gärna komma!

Jag önskar er en härlig start på den nya veckan,
Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.