Sandras Soulfulness

Kafé för personlig utveckling

Detta är ett koncept som har växt i mig under ganska lång tid. Jag har ju tidigare skrivit att jag är på gång att starta upp mitt företag. Det händer mycket i mitt huvud, men inte lika mycket på det fysiska planet. Någon annan som känner igen sig? Jag vill att allting ska bli så perfekt att många av mina planer riskerar att fastna i mina tankar. Förutsättningarna blir liksom aldrig så perfekta som jag önskar och jag jobbar så hårt på detaljerna att själva ”grejen” rinner ut i sanden. Någon annan? Nej, det kanske bara är jag…

Min fantastiska mentor är då där för att ständigt påminna mig om att handling är det enda som räknas! Så nu har jag bestämt mig för att ta tag i saken och genomföra mitt första kafé. Jag är långt ifrån så förbered som jag önskar, men nu när inbjudan har gått ut så kommer jag ju inte undan. Hjärnan lurad och handling ett faktum! Briljant om du frågar mig hihi.

Personlig utveckling

Så i januari är det dags för mig att testa detta härliga på några mycket noga utvalda personer. Syftet med konceptet är att skapa en mötesplats som ger möjlighet till utvecklande samtal och härligt umgänge mellan människor som vill lära känna sig själv ännu lite bättre. Och som vill ha riktigt roligt under resans gång!

Ett litet steg framåt ♥

Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.