Sandras Soulfulness

Dan före dopparedan

Mår du bra? Är du julstressad eller njuter du av att få ledig tid tillsammans med dina nära och kära? 💖

Jag är fortsatt förkyld men blir ompysslad av familjen. Det har varit ett härligt dygn med kreativitet i form av paketinslagning (älskar paketinslagning!!) och mycket vila. Idag har vi plockat upp pantertanterna (aka mormor & farmor) och installerat oss hos mina föräldrar. Mysfaktorn är skyhög!

Jonas och lillasyster har en akustisk jamsession medan vi andra löser sudoku, rimmar på klappar och glöggar ❤ Förlåt om det låter för mycket ”Bullerbyn” men våra jular är SÅ harmoniska. För några år sedan valde vi att skala bort allt ”flängande” på julen och bara vara tillsammans. Det bästa vi har gjort! Jag säger NEJ till julstress 🚫 Gör ni några onödiga måsten på julen som du egentligen hade sluppit? För vems skull gör du det? Och är det någonting du verkligen behöver fortsätta med?

En kort stund kvar att njuta av dan före dopparedan. Imorgon är det julafton! Jag hoppas att du får en härlig dag tillsammans med de du älskar, att du är närvarande och njuter av den värme som kommer med julen ❤

Kärlek,

Sandra 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.