Sandras Soulfulness

Materiell lycka

Jag är helt för att det är samvaron med nära och kära som är julens höjdpunkt. MEN idag måste jag också erkänna att jag har upplevt sann materiell lycka genom de underbara julklappar som jag har fått av min familj ♥♥♥

Min förkylning har försämrats ytterligare och jag har spenderat julafton tillsammans med min egen familj istället för att följa med J hem till svärisarna. Bitterljuvt! Jag är så klart ledsen över att vara sjuk på julafton, men samtidigt… Att ligga på en luftmadrass med fluffiga täcken och kuddar framför teven och titta på Harry Potter tillsammans med lillasyster. Ja, du förstår ju själv! #magiskt

20171224_190609

Kärleksfulla julhälsningar från de Halländska skogarna ♥
Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.