Sandras Soulfulness

En uppläxning från Universum

Förkylningen fortsätter. Jag går nu in i min fjärde raka vecka där jag begränsas av sjukdom. Och idag hände någonting inuti mig…

Prestation och driv är en stark del av min personlighet. Jag är målinriktad, driven, fokuserad och kontrollerad. Jag låter sällan eller aldrig omständigheter påverka mina planer utan håller mig till min eget utstakade väg. Detta är min styrka. Men också min svaghet. Jag har svårt att begränsa mig själv och ”kör på” även om jag många gånger ställer orimliga krav på mig själv.

Under hösten har jag KÖRT PÅ! Jag vill så mycket och helst ska allting hända på en gång. Jag vill ta till mig ALLT från min utbildning, starta mitt företag, utveckla mitt mediumskap, umgås med min familj, älska min sambo, prestera på mitt jobb, bibehålla min starka och vältränade kropp, äta näringsrik och vegetarisk mat, ha egentid, träffa mina vänner, hålla igång skrivandet… List goes on and on!

Bild1

Vägrar man att lyssna så får man snällt ta emot en uppläxning från Universum och leva med konsekvenserna. Nu när jag äntligen har växlat ner lite så tackar jag Universum för att jag kommer undan med en överj*vlig förkylning och inte tvingas genomlida ett brutet ben eller en utmattningsdepression. 

Message received! Jag ska försöka (med betoning på försöka) tagga ner, jobba utifrån min dagsform och vara mer i nuet. Jag är beredd att erkänna att det finns en poäng i nedan kloka ord från herr Tolle. 

Now is all there is

Kämpar du dig också igenom någon läxa från Universum eller kan du minnas en ”härlig” uppläxning som du tog dig igenom?

Med all min värme,
Sandra ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.