Sandras Soulfulness

Gofika med kortlek

Lediga dagar ♥

Lillasyster har sovit över. Idag har vi haft sovmorgon, ätit långfrukost, lämnat grabbarna hemma, shoppat och druckit löjligt dyr sojalatte på stans bästa kaffehak. Vad mer kan man begära av en onsdag?

20171227_13394920171227_133938 (2)

20171227_141839 (2)
Min syster fyller mitt huvud med visdom och mitt hjärta med skratt. You are my favorite person ♥

Jag fick också chans att lägga lite kort vilket jag inte har gjort på flera veckor. En tremånaders-stjärna för grundenergi, personlig utveckling och relationer, specialdesignad efter ”kundens” önskemål hihi.
Det var underbart att känna rysningarna genom kroppen som jag upplever varje gång jag ”kopplar upp mig”. Det är en känsla som bara blir starkare och starkare, att rent fysiskt uppleva när jag är i kontakt med en energi som inte enbart är min egen…

Det känns som en helkroppsrysning som går i vågor genom kroppen. Det börjar i hårfästet och fortsätter hela vägen ner till magen och ibland även ner till tårna, om och om igen.

Det känns som en helkroppsrysning som går i vågor genom kroppen. Det börjar i hårfästet och fortsätter hela vägen ner till magen och ibland även ner till tårna, om och om igen. Om jag blundar så kan jag bli helt uppfylld av känslan. Det är en ljuvlig känsla som alltid får mig att le. Någon som upplever något liknande?

Önskar dig fortsatt lata dagar!
Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.