Sandras Soulfulness

Business Inspiration♀Nätverk

What a day!

Jag har spenderat morgonen på Dorsia hotell tillsammans med ett gäng snygga, starka, drivna och inspirerande kvinnor. Jag har numera äran att vara medlem i det kvinnliga powerteamet Business Inspiration♀Nätverk.

Business-Inspiration Nätverks foto.

Dagens frukost var ett uppstartsmöte med planering inför vårterminen 2018. Alla nya medlemmar fick fylla i kontaktinformation samt svara på tre ”enkla” frågor. Fråga ett gick relativt enkelt; vad hoppas du få ut av ditt deltagande i nätverket?
Svar: Nya härliga kontakter och att få ta del av allas samlade erfarenheter av företagande.

Fråga två var desto svårare; vad kan du bidra med för inspiration och erfarenheter till de andra i nätverket? Ehh..? Jag safeade järnet! Skrev något vagt om min bakgrund inom träning och kost, fast det egentligen inte alls är därför jag är med i nätverket! Jag är ju där för att marknadsföra, utveckla och arbeta med mitt företagande som medial coach.

Som ”tur var” lät inte Universum mig komma undan så lätt! Två saker hände. 1) En annan fantastisk kvinna i nätverket erbjöd även hon sin gedigna erfarenhet inom kost och träning vilket gjorde att jag inte lika lätt kunde ”fylla dem skorna”. 2) Jag parade ihop mig med Jenny som arbetar med samma typ av företagande som jag själv. Vi är dessutom underbart lika och jag är övertygad om att vi kommer kunna pusha, motivera och hjälpa varandra framåt.

Sisterhood

Det känns härligt att vara del av ett gäng med så mycket positiv energi. Us women gotta stick together, am I right? Nu återstår bara att se vad allt detta härliga kommer att leda till ♥

Dags för kvällsmat och kramar i soffan! Ta hand om dig,
Sandra

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.