Personlig utveckling

Workshop – Årsläsning 2018

Lite spontant hoppade jag idag på en workshop på Själens Oas tillsammans med Diana och Josefine. Bra val!

Workshopen gav en årsläsning med inblick i så väl mitt astrologiska år som mina årskort inom tarot och mina aktuella destiney cards för 2018’s grundenergi, utmaningar samt förväntade belöningar. För att sammanfatta denna omfattande inblick i mitt kommande år så kommer det för mig att handla om:

  • Självförverkligande: ett kreativt och skapande år där det är dags för mig att ta plats, visa vem jag är, ”släppa ut håret” och leva livet som det lejon jag är (mitt stjärntecken). Vem vill inte vara i den energin??
  • Ett år att ta yrkesmässiga chanser: jag har tillräckligt med kraft att ”ro i land” de projekt som jag företar mig. Jag får t o m arbeta med Destiney card 10 i ♠ under året vilket brukar kallas för ”the workoholic card”. Mycket jobb 2018!

Inom tarot går jag in i månens och eremitens år. Månen representerar ett år med mycket känslor, att behöva bearbeta minnen och känslor från det undermedvetna som kan leda till att djupa och känslomässiga processer sätts igång. Eremiten visar att man har att vänta ett år av ingående analys där man omvärderar och avslutar det som inte gynnar än längre. Både månen och eremiten uppmanar till reflektion och tid till att både läsa och skriva. Ett tungt men utvecklande år, helt klart!

Just årskorten inom tarot fascinerar mig och jag planerar att snart skapa ett inlägg enbart om detta där jag även förklarar hur du själv kan räkna ut vilket år du går in i. Kommer inom kort!

Önskar dig ett lugnt och fantastiskt avslut på ditt 2017 ♥

Sandra

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.