Sandras Soulfulness

Enormt steg för Sandra Kosk

Idag har jag registrerat mitt företag hos Skatteverket! Hur stort är inte det???

Jag har så många tankar och idéer som jag nu ska fortsätta att koka ner tillräckligt för att börja marknadsföra. Det är en märklig men fantastisk känsla att göra upp en plan för att marknadsföra mig själv… Det känns naket! Nu blottar jag hela mig för världen och lägger fram mina drömmar och visioner för alla att se.

Då är det underbart att ha stödet från andra med liknande drömmar och mål. Jag har fått äran att teama ihop mig med fantastiska Jenny som delar liknande mål som jag själv. Tillsammans har vi beslutat oss för att stötta varandra för att driva våra båda verksamheter framåt. Idag har vi haft vårt första möte och förutom att som sagt registrera mitt företag, har vi också satt upp tre individuella steg som vi ska ha påbörjat till nästa inplanerade möte.

tre steg

En mycket produktiv och energigivande dag ♥ Vi drog också kort för vårt nästa affärsmässiga steg och jag fick en påminnelse om att ta det hela med ro och ta mig tid för återhämtning. Jag uppmanas också dela mina drömmar och visioner genom öppenhjärtiga samtal. Dags att komma ut i rampljuset helt enkelt. Jag känner mig redo!

Nu ska jag fira denna milstolpe med härlig biodejt tillsammans med J.

Önskar dig en härlig helg full med återhämtning!
Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.