Sandras Soulfulness

Magisk söndag med min fotograf

Vilken dag vi hade igår! Solen tittade äntligen fram och vi kunde inte äta frukost och komma ut i naturen fort nog. Sol och natur är det absolut bästa sättet för mig att ladda batterierna. Vad gör du själv för att ladda ny energi?

Min underbara man hjälpte mig att ta lite bilder i den blåsiga vintersolen som jag tänker mig kommer att komma till användning på den nya hemsidan som jag planerar skapa inom kort. Tack för att du hjälper, stöttar och för mig framåt mot mina drömmar och mål. Jag är bara halv utan dig ♥

Här kommer lite sneak peek från gårdagens äventyr. Kan det bli något tror ni?

Kärlek och värme,
Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.