Sandras Soulfulness

Be om hjälp!

Ensam är stark, men tillsammans är starkare!

Den här veckan har jag medvetet tillåtit mig själv att ta emot min omgivnings positiva energi eftersom jag vet att jag går på ”sista ångorna”. Jag har inga reserver kvar. Höstens roliga men påfrestande arbete tar ut sin rätt och utan sol har jag svårt att återhämta mig. Jag vill mycket, gör mycket planer men orkar inte hela vägen fram. Den insikten är tuff för en achiever som mig! 

Men jag börjar hitta nya strategier för att hushålla med och fylla på min energi. Jag lär mig att tacka nej, känna in och låta mig själv bli omhändertagen. Framförallt försöker jag att acceptera hjälp från min omgivning istället för att ”köra hela racet på egen hand”. Energin och glädjen som det mig är nästa euforisk! 🌟❤💫

Så många härliga människor jag har omkring mig som inspirerar, stöttar och lyfter mig! Varför ska jag slita mitt hår över saker som jag inte behärskar när jag har hjälpsamma vänner som gör samma sak med lättheten av ett andetag? Vi bör alla hjälpa varandra mera ➡️ win-win!

Vad kämpar du med som du egentligen borde be om hjälp med? Universum hjälper alltid, bara du vågar be om det 😇

Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.