Sandras Soulfulness

En mors kärlek

Du vet värmen som sprider sig i kroppen när du får vila i mammas armar? Eller den härliga känslan i en väns, kärleks eller älskat husdjurs närhet? Det är healing. Vi har alla förmågan att ta emot den. Och vi har alla förmågan att ge den. Det handlar om viljan att ge villkorslöst och sedan lita till att Universum sköter resten.

Ren, kärleksfull energi som strömmar genom kroppen och rensar ut det som inte längre tjänar eller rent av tynger oss. Vi har alla upplevt det, men inte alla gjort det medvetet.
Vissa av oss har förfinat processen och kan medvetet känna in och förmedla vilken energi vi hjälper till att rensa ut. Fysisk smärta, känslor, stress eller andra symptom.

IMG_0826 (2)
På dagens kalas är jag febrig, trött och har ont i halsen. Mamma har alltid energi att ge och vips så känns det lite bättre.

Min älskade mamma är en mästerlig healer. Hon har healat mig och min syster under hela vår uppväxt. Legat och kliat oss över ryggen, masserat våra fötter eller kramat om våra stresstela axlar. Mammas kärlek gör alltid allting bättre ♥

Med lite träning hoppas jag också kunna ge lika fin läkning för kropp och själ som hon gör. Jag älskar dig mamma!

Sandra ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.