Sandras Soulfulness

Jag vill inte möta din blick

Det har varit ett par riktiga skitmånader, allvarligt talat… Jag har tvingats inse att jag inte alls mår bra. Inget drastiskt har hänt, inget omvälvande eller hjärtekrossande. Jag mår bara inte bra. Och det är helt okej.

Det har hänt så mycket under de senaste två åren som har stärkt och hjälpt mig framåt i min egen utveckling. Nu har jag nått en punkt där jag är redo att möta saker i mig själv som känns tungt. J*vligt tungt! Och Universum utmanar mig verkligen. Jag som allt som oftast är i balans och känslomässig harmoni känner mig svag och omtumlad.

Jag har vaknat upp till en verklighet där jag tvingas inse att jag har kört på i ett tempo som inte är hållbart för mig. Under större delen av mitt liv. Nu säger kroppen ifrån. Jag orkar inte mer. Jag är trött. Hela tiden. Ingenting är roligt. Jag har slutat säga att det är bra när någon frågar. Idag insåg jag att jag inte ens orkar möta min omgivnings blickar. Det gjorde ont att inse…

Det är i ögonen som sanningen bor. Jag känner mig sårbar och ledsen, ensam och trött. Om du möter min blick så ser du det. Och det orkar jag inte. Därför tittar jag hellre bort. Jag som verkligen uppskattar ett samtal när jag kan möta din blick och vara närvarande i vårt möte… Jag vill inte det nu.

27720997_10154979165131036_896736526_n

Inget drastiskt eller omvälvande har hänt, jag orkar bara inte.  Jag vet knappt varför, bara att jag behöver ta det på allvar. För att jag ska hålla långsiktigt. Det känns så jobbigt att erkänna för mig själv att jag inte klarar av allting som jag vill. Men det är okej. Jag försöker att ge efter för processen och göra det jag behöver för att ta mig igenom det tunga. Så jag kanske inte möter din blick när vi möts just nu. För jag kämpar lite. Men jag vet att jag är stark nog för att genomföra de förändringar som krävs för att livet ska bli härligare när jag ”kommer ut på andra sidan”.

Jag kanske inte möter din blick för jag kämpar på insidan. Jag kan inte säga varför och det är okej. Idag känner jag att allting är som det ska vara och att det kommer att bli bättre.

Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.