Sandras Soulfulness

Bergodalbana 

Igår var en superhärlig dag! Jag var i en hög energi, kände mig närvarande på jobbet, la till och med några kort för en kollega och hade en fantastisk kväll tillsammans med J. Chokladfika, stand up med David Batra, take away sushi, hjärtligt middagssamtal och massa kärlek ❤ Jag gick och la mig med en varm känsla och motivation på livet.

Idag är jag trött igen. Svårt att ta mig ur sängen, motvillig att sitta med kollegorna på lunchen, orkar inte ringa tillbaka till min bästa vän som frågar hur jag mår, blir rastlös och får kryp i kroppen när J försöker möta min blick, hålla om och kyssa mig, blir matt av att plocka ur diskmaskinen… Jag vill bara ha hörlurar i öronen, äta tio mackor med jordnötssmör och titta på Netflix. 

Imorgon checkar vi in på hotell och gör ingenting på hela helgen mer än att njuta av varandra, äta långa hotellfrukostar och andas havsluft. En investering för att få lite miljö- och energiombyte, landa lite i mig själv och hitta ny gnista. Jag ser fram emot det! (Har inte orkat packa väskan dock så jag hoppas att den mirakulöst ska ha packat sig själv till imorgon 😂). 

Det går upp och ner. Igår var jag den lyckligaste flickan i världen och idag är världen grå. En känslomässig bergodalbana. Och jag vet knappt vad jag ska göra för att styra den, jag bara åker med 🎢 

Sandra 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.