Sandras Soulfulness

Dag i FLOW

Igår kom äntligen en efterlängtad dag med hög energi ♥

Som du har kunnat utläsa i mina senaste inlägg har jag varit väldigt låg under ganska lång tid. När jag gick och la mig kvällen till igår så bad jag om guidning och vägledning för att hitta en väg framåt, en väg tillbaka till min vanligtvis balanserade energinivå.

Kan du gissa vad som hände?
Jo, jag vaknade pigg efter tio timmars sömn med nya insikter. Tankar som tidigare inte har känts relevanta kändes nu självklara. Jag fick precis det jag bad om – guidning mot nästa steg.

Dagen fortsatte i härlig energi och när jag väl kom hem på kvällen så hade jag ett helt otroligt flow! Jag skapade massa text till hemsidan (klicka gärna runt bland flikarna) och hade en härlig session med mina änglakort. Jag passade på att fråga mer om de tankar som jag vaknat med på morgonen och änglarna gav tydliga och tryggande svar ♥

 

Och idag fick vi vakna upp till detta gnistrande paradis. Underbart! Jag andas djupa andetag och njuter så länge flowet varar.

Vad blir kontentan av dagens inlägg? VÅGA BE OM HJÄLP!
Ibland när du är djupt där nere och simmar runt i ”skiten” så är det svårt att ta sig upp. Det kan till och med vara lite härligt att riktigt gotta in sig i det som gör ont. Håller du inte med? Men glöm inte bort att hjälp alltid finns vid din sida, allt du behöver göra är att be om det. Universum hör dig alltid.

Kärlek,
Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.