Soulful by Kosk

Run my own business

Idag är det uppesittarkväll och jag pysslar järnet med sociala medier och hemsidan. Jag vet! För bara några dagar sedan skrev jag att jag skulle lägga arbetet med Soulful by Kosk på hyllan för ett tag eftersom jag är så låg på energi. Men vet du vad? Flowet kom tillbaka när jag bröt gamla tankemönster och vågade låta Universum guida mig.

Jag har haft en vag tanke om att hemsidan och mitt företag ska göras offentligt den 1 mars. Och nu är detta datum här. Jag har mycket kvar, men jag känner mig tillräckligt samlad för att ”outa” mitt arbete.

Så, här sitter jag nu och pysslar in i det sista. Hemsidan går live på sociala medier imorgon klockan 20.00. Och sedan får det bli vad det ska vara…

20180228_224238

Jag är nu redo att stryka en av punkterna på min bucket list!

Kram
Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.