Sandras Soulfulness

Walking the walk

På tal om gårdagens post om att våga drömma och utmana sina rädslor. Idag blev det officiellt. Jag har sagt upp mig från mitt fantastiska jobb med ljuvliga kollegor. . .

Jag har fortfarande tre månaders uppsägningstid, men därefter står jag helt och hållet på egna ben. Och jag är LIVRÄDD! Men också helt säker på att jag har fattat rätt beslut. De känslor av orkeslöshet och motstånd som jag har varit i under de senaste månaderna rann av mig så fort jag fattade beslutet att säga upp mig.

Mitt ego vill få mig att tro att mitt beslut kommer att försätta oss alla på gatan.

Det är min övertygelse att vi får allt vi behöver så länge vi går på vår livsväg, där vi är menade att vara. Men oh my lord, den tilltron testas till fullo nu. Jag för en inre kamp mot rädslan som säger att mitt arbete inte kommer att vara tillräckligt, att jag kommer att misslyckas och förlora alla mina besparingar. Mitt ego vill få mig att tro att mitt beslut kommer att försätta oss alla på gatan.

Men mitt högre jag V E T att jag rör mig mot något bättre, en plats där jag kan leva det liv som jag drömmer om. I mitt drömliv hjälper jag dig att våga leva din sanning och eftersträva din egen dröm. Och om det är vad jag önskar, vem är jag då om jag inte själv vågar satsa och utmana mina rädslor?

IMG_0909 (2)

Det här är mitt liv och jag har bestämt mig för att göra vad jag kan för att leva det fullt ut. Inte imorgon, nästa vecka eller om ett år. Jag lever det I D A G ♥

walk the walk

Hoppas att du vill följa med mig på kommande äventyr.
Sandra

En reaktion till “Walking the walk”

  1. Åh, älskling. Du gjorde det. Modiga, modiga människa. Var får du din kraft ifrån? Jag är så stolt över dig och vet att du kommer att lyckas på din väg. Och va många vi är som behöver dig. Lycka till 🕉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.