Sandras Soulfulness

Dag på Trollåsen

Idag har jag haft en ljuvlig dag hos mina föräldrar. Naturen är fantastisk!
Jag är själv uppvuxen på en gård mitt ute i de halländska skogarna. Det är först nu när jag är äldre som jag förstår vilken gåva det var att få växa upp mitt i naturen. Att vara omgiven av lugnet som bara finns långt ifrån bullrig trafik och gatlyktor som lyser upp natten ♥

När jag behöver hämta kraft så är det till min barndoms skog jag åker. Jag börjar instinktivt att andas lugnare andetag så snart jag kliver ur bilen och möts av tystnaden. Jag är så tacksam att mina föräldrar bor kvar (nytt hus, samma skog).

Trollåsen (och tidigare Grindaliden där jag växte upp) är mitt paradis och min kraftplats.
Vart beger du dig för att samla energi?

Önskar dig en njutig lördagskväll,
Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.