Sandras Soulfulness

Ingen liten lort

Min ”high” från helgens mässa klingade av och ersattes av trötthet som sänkte ner mig i ett oväntat djupt ångest-hål. G O D E   G U D! Någon annan som är bekant med detta?

Början av veckan har varit intensiv med många, fullspäckade jobbtimmar. Det var först igår kväll som jag kom hem och verkligen landade… J var i full gång med att sortera papper och räkningar. Åsynen av alla papper sände mig rätt in i en destruktiv tankespiral som fick mig att ifrågasätta precis ALLA beslut som jag har fattat de senaste veckorna.

”Åh, herre gud! Jag är bara anställd i två månader till.”

”Vad ska jag sedan göra med mitt liv? Min tid?” 

”Hur ska jag tjäna pengar?”

”Vilken människa skulle vilja betala pengar för MIN hjälp?”

”Vad har jag att erbjuda världen?”

”Jag kan ingenting.”

”Jag är värdelös.”

”Alla kommer att tycka att jag är en bluff.”

etc.

Låter som en trevlig kväll? Det var det inte haha! Men många djupa andetag, uppmuntran från min man och en god natts sömn senare så hade jag lyckats kravla mig tillbaka upp till marknivå igen.

Ibland måste man göra saker man inte vågar, annars är man ingen människa utan bara en liten lort.”
– Bröderna Lejonhjärta

Jag är ingen liten lort! Jag är en klok själ som utforskar livet på jorden i en kropp full av rädslor. Rädslor som jag utmanar skiten ur just nu. Och det är obehagligt ibland!

Det jag vill komma fram till är att det inte nödvändigtvis behöver vara enkelt att följa sin rätta väg, däremot så är det alltid värt det. För när vi väl lyckas tysta vår destruktiva, inre dialog (vårt ego) som gör allt det kan för att trycka oss tillbaka in i ”trygga boxen”, då jobbar vi med personlig utveckling på riktigt #fuckyourfears

Värme & kärlek ♥
Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.