Personlig utveckling

Du är den du är…

…på grund av de val du har gjort. I detta livet, men framför allt inför detta livet. Detta är min tro. Min övertygelse.

Din personlighet, dina styrkor och svagheter, ditt livs omständigheter är allt noga utvalt för att ge dig optimala förutsättningar att genomföra det som du är menad att göra på jorden. Du kanske inte delar min övertygelse, men jag uppmuntrar dig ändå att överväga detta i några minuter och fortsätta att läsa…

  • Om allt du är och allt du har är specialdesignat för att hjälpa ditt syfte på jorden, då är du absolut perfekt i din imperfektion – skapad för ett högre syfte.
  • Om din personlighet är utformad för att du ska kunna lära dina medfödda livsläxor, då kan du aldrig vara eller göra fel – det finns inget rätt eller fel, bara läxor att lära.
  • Om ditt högsta syfte här på jorden är att utvecklas, då är alla dina motgångar vägen mot personlig och själslig utveckling – ju fler motgångar desto mer lärdomar/utveckling.

Kan du på riktigt förstå innebörden av de här orden? Jag är inte säker på att någon av oss kan det. Men om och när du närmar dig en acceptans till ovanstående påståenden… W O W! Tilliten och framför allt ödmjukheten som det medför är läkande djupt in i själen.

yoga-2150140__480
”We are not human beings having a spiritual experience. We are spiritual beings having a human experience”

Du kommer att kunna älska dig själv och andra fullkomligt, se oss alla i ett annat ljus. Du slutar upp att döma. Inser att vi alla har vår egen resa, våra egna utmaningar. Ingenting som någon någonsin utsätter dig för är personligt. Allt är en spegling av var individs resa.

Det blev ett djupt och utlämnande inlägg ikväll, men jag kände att det var dags.
Med dessa tankar och kärlek säger jag god natt,

Sandra

En reaktion till “Du är den du är…”

  1. Detta tål att tänkas på ett tag. Det gör jag inte lättvindigt. Kanske få det ta lite tid på sig att landa i mig. Tack för de kloka orden.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.